topmenu

Novarca

Novarca is een onafhankelijke, innovatieve, specialistische kostenmanager voor institutionele beleggers en richt zich exclusief op de analyse, de optimalisering, de implementatie en het meerjarig monitoren van de kosten van het beheer van een beleggingsportefeuille.

Novarca realiseert kostenoptimalisering via kostentransparantie binnen het gehele beleggingsproces door middel van analyse, onderhandeling en beheer van alle provisies en fees die door vermogenseigenaren aan de financiële sector worden betaald.

Novarca is actief in acht landen en op drie continenten, heeft een team van hoogopgeleide ‘finance professionals’ met complementaire achtergronden afkomstig uit alle disciplines van de financiële sector, een gedetailleerde database van geanalyseerd vermogen en werkt met klanten wereldwijd.

De Novarca Group is eigendom van haar partners en handelt uitsluitend in het belang van de eigenaren van vermogen of hun directe vertegenwoordigers.

Novarca zal met haar exponentieel groeiende database, haar infrastructuur en het team van kostenspecialisten een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe wetenschappelijk verantwoorde internationale benchmarking.

Novarca heeft haar steun integraal toegezegd aan het Institutioneel Benchmarking Instituut.

  • IBI Benchmarking pensioenfonds
    IBI Benchmarking pensioenfonds
  • Powered by WordPress. Designed by Woo Themes